کارآفرینی استان منیتوبا

بازگشایی برنامه کارآفرینی منیتوبا با شرایط جدید
همانطور که اطلاع دارید برنامه کارآفرینی استان منیتوبا مدتی پیش بسته شد
1⃣
داشتن حداقل سه سال سابقه در مدیریت یا مالکیت یک کسب و کار موفق یا حداقل سه سال تجربه در سطح مدیر ارشد سطح اجرایی یک کسب و کار

2⃣
حداقل سطح زبان با مدرک آیلتس حدودا ۵ در تمام اسکیل ها

3⃣
داشتن حداقل مدرک دیپلم

4⃣
حداقل یا حداکثر سن مطرح نیست اما سن بین ۳۶ تا ۴۵ بیشترین امتیاز را میاورد

5⃣
حداقل میزان سرمایه گذاری در بیزنس کانادایی که اگر در شهر وینی پگ باشد ۲۵۰ هزار دلار و در شهرهای اطراف ۱۵۰ هزار دلار می باشد

6⃣
انجام سفر تحقیقاتی و تهیه و تنظیم بیزنس پلن مناسب برای کسب و کار الزامی است

7⃣
اگر سطح زبان همسر در حد CLB 5 باشد و یا یکی از افراد فامیل درجه یک در منیتوبا مشغول درس خواندن و یا کار کردن باشند برای شخص امتیاز محسوب میشود

8⃣
داشتن حداقل دارایی خالص شخصی ۵۰۰ هزار دلار کانادا که این دارایی باید توسط سازمان مورد قبول این استان تایید شده باشد

 
در این برنامه ابتدا به شما ویزای کار داده میشود و از ابتدا اقامت دائم ندارد.
 
پذیرفته شدگان باید یک موافقتنامه عملکرد کسب و کار (BPA) را با دولت منیتوبا امضا کنند تا بتوانند ویزای کار خود را دریافت نمایند. آنها متعهد خواهند شد که یک بیزنس مطابق بیزینس پلن در این استان راه اندازی کنند.

 ویزای کار شما دو ساله خواهد بود و شما باید در این مدت بیزینس خود را ایجاد نمایید. پس از ایجاد بیزینس و پس از گذشت حداقل یک سال، میتوانید درخواست خود رو به دولت جهت اخذ اقامت دائم ارائه دهید.
حواستان باشد که مدیریت شغل ایجاد شده باید به صورت روزانه باشد و شما نمیتوانید آن را رها کرده و به کس دیگری بسپارید. ضمنا در این مدت نیز باید در استان منیتوبا زندگی کنید
هت آگاهی بیشتر و بررسی شرایط خود میتوانید از قسمت تماس با ما با دفتر تورنتو تمای بگیرید یا به آیدی زیر در تلگرام پیام دهید:
@i2Clients 
T.me/i2Canada 
@Vahid_i2C

از مهاجرت تا زندگی در کانادا با
i2Canada

Get in Touch

i2Canada Company

A Richmond Hil,ON Canada

+13658873828

E i2Canada.inc@Gmail.com

 

Search