سرمایه گذاری پرتغال

🇪🇺 مهاجرت به اروپا 🇪🇺

:o::anger::o: یک فرصت محدود برای سرمایه‌گذاری پرتغال با ۲۸۰ هزار یورو
:o::anger::o: پروژه جدید: سرمایه گذاری در یک هتل پنج ستاره

🇵🇹 اقامت پرتغال 🇵🇹

:hotsprings: یکی از بهترین روش های اقامتی اروپا :hotsprings:

:crystal_ball: با داشتن پاسپورت پرتغال میتوانید به ۱۷۲ کشور بدون ویزا سفر کنید.

:interrobang: اما پروسه سرمایه گذاری به چه شکلی است؟

:diamond_shape_with_a_dot_inside: ابتدا پرونده شما تشکیل شده و درخواست ارسال میگردد.
:diamond_shape_with_a_dot_inside: پس از یک یا دو ماه که بررسی پرونده شما به اتمام برسد، باید مبلغ ۲۸۰ هزار یورو بابت خرید املاک و مستغالات پرداخت نمایید‌‌.
:diamond_shape_with_a_dot_inside: این مبلغ که به شکل سهام است پس از ۵ سال با احتساب سود ۳ یا ۴ درصد به شما برگردانده میشود‌.
:diamond_shape_with_a_dot_inside: این مبلغ در پروژه های بزرگ و مورد تایید سرمایه گذاری شده و شما به ازای مبالغ پرداختی سند معتبر دریافت میکنید.

:anger: اما در مورد اقامت و شهروندی:

:dart: در این روش شما از ابتدا اقامت دائم ندارید اما ویزای طلایی یا همان ویزای دو ساله مالتیپل پرتغال برای شما صادر میگردد.
:dart:‌ این ویزا هر دو سال تمدید شده و تنها شرط تمدید آن نیز حضور فیزیکی به مدت یک هفته در سال است.
:dart: توجه داشته باشید فقط یک هفته در سال که بسیار راحت بوده و میتوان سالی یک بار به مدت یک هفته با خانواده سفری توریستی به این کشور زیبا داشت.
:dart: پس از ۵ سال به شما اقامت دائم داده شده و در سال ششم میتوانید برای دریافت پاسپورت پرتغال تقاضا دهید.
:dart: در واقع حضور فیزیکی شما برای دریافت پاسپورت نیاز نیست و فقط کافی است همان یک هفته در سال را اقامت داشته باشید.

:gift: اما مزایای این روش:

:white_check_mark: زمان کل کار بسیار کوتاه بوده و کمتر از ۶ ماه است.
:white_check_mark: به پرداختی شما ۳ تا ۴ درصد در سال سود تعلق میگیرد.
:white_check_mark: هر زمان که بخواهید میتوانید کار را کنسل کرده و سرمایه پرداختی خود را پس بگیرید‌. سال اول ۸۰ درصد، سال دوم ۸۵ درصد، سال سوم ۹۰ درصد، سال چهارم ۹۵ درصد و سال پنجم کل پول با احتساب سود آن به شما برگردانده خواهد شد‌‌.
:white_check_mark: هر متقاضی، همسر و وابستگان او حق اقامت و کار در پرتغال و سفر بدون نیاز به ویزا در ناحیه شنگن را دارند.
:white_check_mark: هیچ محدودیتی در ارتباط با ملیت متقاضی وجود ندارد (همه ملیت های خارجی که شهروند اتحادیه اروپا نیستند، می توانند درخواست دهند).
:white_check_mark: هیچ محدودیتی در ارتباط با سن، حداقل میزان تحصیلات، سابقه کسب و کار یا مدیریت، ارزش خالص فوق العاده یا منبع نیازمندی های مالی وجود ندارد.
:white_check_mark: از متقاضی مصاحبه نمی شود.
:white_check_mark: بر روی درآمد فرد در خارج از کشور مالیات تعلق نمی گیرد.
:white_check_mark: نیازمندی های زبانی وجود ندارد ( اگر چه برای بدست آوردن شهروندی به دانستن زبان پرتغالی در سطح ابتدایی نیاز است).
:white_check_mark: نیازمندی های اقامت کم است (یک هفته در سال)
:white_check_mark: متقاضیان می توانند پس از 6 سال اقامت، برای شهروندی درخواست دهند.
:white_check_mark: پس از دریافت پاسپورت پرتغال میتوانید در هر کشور عضو اتحادیه که خواستید کار و زندگی کنید.
:white_check_mark: سفر شما به کانادا و آمریکا بدون نیاز به ویزا خواهد بود‌.

:o::anger::o: و از همه مهمتر آنکه پول شما از بین نمیرود. زیرا ۲۸۰ هزار یورو را در پروژه هایی سرمایه گذاری میکنید که ریسک بسیار پایین داشته و‌ در یکی از کشورهای تراز اول دنیا قرار دارند. پس از اخذ اقامت میتوانید سهام خود را فروخته و هر کجای دنیا را که مطبوع شماست برای زندگی انتخاب نمایید.

:o: هزینه ها:
:one: هزینه های دولتی بر اساس تعداد افراد خانواده بوده و تقریبا بین ۵۰ تا ۶۰ هزار یورو میباشد.
:two: هزینه وکالت (این هزینه با توجه به شرایط فرد متغیر بوده ولی حدودا بین ۶ تا ۸ هزار یورو میباشد)

:red_circle::red_circle::red_circle: برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر پیام دهید:

@i2Invest

از مهاجرت تا زندگی در کانادا با
i2Canada

Get in Touch

i2Canada Company

A Richmond Hil,ON Canada

+13658873828

E i2Canada.inc@Gmail.com

 

Search